Concert Placebo- Agitatie, fani, lesinuri si alte chestii fancy
Hey lume!!!Long time no see!!Intre timp a fost concertul mirific al celor de la Placebo, unde m-am postat si eu cat am putut de aproape, sa-i ascult si sa-i admir.
In deschidere cei de la Expatriate, o formatie australiana de indie-rock, cu un sound interesant si niste baieti simpatici (recunosc, nu am fost prea atenta la prestatia respectivilor in incercarea mea aproape disperata de a-mi procura niste lichide, aflandu-ma in deshidratare avansata...caldura mare monser!...Plus imbulzeala).
Si ce l-am mai asteptat pe Brian si la fel de mult si pe Stefan(un pic mai mult pe Stefan)! De cum au intrat nu am putut sa ma abtin sa nu ii analizez din cap pana in picioare. Am remarcat ca Stefan si-a tras o tunsoare cool si un stil care il prinde foarte bine gen 80's punk/new wave. Mda...ei dar cum zicea un prieten: "All the good ones are gay/taken, and the others don't count". Brian - par lung, skinny pants, little old black vest, figura imbatranita dar care il face mai sexi; arata ca un artist nebun, geniu pustiu, neinteles.
Am cantat, am tipat, am dansat, am ramas masca la spectacolul de lumini si proiectii....per total I was very very happy!

0 Response to "Concert Placebo- Agitatie, fani, lesinuri si alte chestii fancy"

Trimiteți un comentariu